top of page

Geiten actie Open Hof Oud-Beijerland


Op 21 mei heeft Peter van der Wel, voorzitter van Support Rwanda, een korte presentatie gehouden in de kerkdienst van de protestantse gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland. In deze presentatie vertelde hij over het doel van de stichting en de hulp die wij structureel bieden. Peter vertelde, dat de nood groot is - van hulp bij herstel huizen tot de aanschaf van nieuwe geiten. De collecte werd dan ook van harte aanbevolen. De opbrengst was 790 Euro. Ook gaf hij aan dat het mogelijk is om een gezin, met een geit of een koe te steunen. Het dier zou dan - zo mogelijk en wenselijk - de naam van de donateur krijgen! En, het ongelofelijke gebeurde, er melden zich 25 mensen aan die wel een geit (45 Euro) wilden adopteren en zelfs een koe (400 Euro). Er was zelfs iemand die zijn vrouw voor haar verjaardag een adoptie geit gaf!


De opdracht om geiten te kopen is gegeven en de eerste geiten zijn naar hun nieuwe eigenaar gebracht. De bedoeling is dat medio juni alle geiten zijn uitgedeeld.


Mocht u ook mee willen doen met deze geiten actie neem dan contact op met Peter (06 51936138). Uiteraard zijn ook giften voor voeding, kleding en huis-reparaties van harte welkom!


35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page